I Sverige


Torsdag morgon... Kom till Kristianstad i tisdags kväll svensk tid.

Har träffat familjen såklart förutom syrran som fortfarande är i Schweiz... KOM HEM!

Träffade Mia och Linn igår och vi gick och såg Barca - Man Uni på Glorias. Så kul att träffa de igen!!! Tyvärr så åker Mia till Paris om några timmar där hon ska vara i tio veckor... Men Lasson kommer hem idag eller imorgon och snart Sofia från Barcelona också!

Jetlagen är skitjobbig... som vanligt då. Igår vaknade jag halv fem och kunde inte somna om. Somnade sedan vid två och ingen väckte mig så jag vaknade halv sex på kvällen... Vilket resulterade i att jag inte kunde somna förrän kl två i natt och sedan vaknade klockan sju. Känner mig ständigt trött.

Vädret är lite konstigt... Regn ibland, sol ibland. Kallt är det iallafall. :(

Ställde mig på vågen för första gången på några månader och konstaterade att hädanefter blir det löpning, promenader och less carbs... Jippie.

Den 8 juni börjar jag jobba. Vilket är en vecka tidigare än sagt eftersom jag kom hem tidigare än planerat. Känns bra. Måste verkligen tjäna pengar för jag är luspank!

Nu ska jag nog lägga mig i badet och sedan kolla på film(er). Det är ungefär vad jag orkar just nu. I eftermiddag ska jag och mor övningsköra och hälsa på mormor.

Ciao,


My accent & my departure


Jag har några gånger fått höra att jag har en något irländsk accent
under min tid här. SAID WOOTT?? Kan verkligen inte höra det men tror att det kanske kan ha något att göra med satsmelodin? Har hört att svenska går upp och ner typ medans amerikansk engelska är mer monotom. Iaf, det var min kompis Alex som började tjata om det och efter jag sagt nåt så härmade han det med ännu mer irländsk betoning. Sedan träffade jag nån på en fest som t.o.m. frågade om jag var från Irland och när jag festade med en britt så frågade jag honom vad han tyckte eftersom han borde veta bättre än amerikaner i den frågan. "Yeeah you DO!". What the fuck? Jag kan verkligen inte höra det själv men det är ju superlustigt. Fler som har sagt att jag har irländsk accent än svensk... Anyhow.

Klockan är snart elva och jag har tagit itu med det mesta... Ätit frulle, gått en promenad (har hört att det är bra att röra sig litet innan långa flygresor), köpt lite färdkost, tidning och Starbucks. Sista. Nu blir det duschen, göra mig fin och packa resten. Måste snabbstäda rummet med eftersom Danny ska bo här några veckor i sommar. Om typ två timmar kör Pat mig till bussen. Dock är än så länge Mustangen den enda bilen hemma. Hoppas Merry inte hinner komma hem med en annan bil för jag har aldrig åkt Mustangen och vill göra det! Dock har den inget passagerarsäte och ett teeny tiny baksäte. Detaljer, detaljer...

Ses i Sverige alt. i Dusseldorf. Eller nej, troligtvis endast i det förstnämnda. Kan inte fatta att flygplatserna är så snåla att de tar fucking betalt för internet!!!! Snåla rövhål.

Ciao,

Last night. Reminiscing.

Såhär sista kvällen är min hjärna som ett garnnystan.

Jag tänker och känner och minns. Jag skrattar, gråter och ler.

Just den här tiden med just de här människorna kommer aldrig komma tillbaka.


Jag kommer aldrig mer gå till Sergio's och Alex's lägenhet för att dricka vin och spela beer pong...

Jag och Anneli kommer aldrig mer surfa klockan åtta på morgonen och sedan dricka kaffe i solen för att sedan ha journalistik tillsammans...


Jag och Anna kommer aldrig mer ligga på våra surfbrädor på stranden på morgonen och gnälla över hur trötta vi är och hur kassa surfare vi är...

Jag och Sergio kommer aldrig mer ha Engelska 100 eller 110 tillsammans igen. Han kommer inte sitta där till vänster om mig och hjälpa mig om jag behöver det eller bara skämta om allt möjligt...

Alex och jag kommer aldrig mer gå på stranden och prata om tjej- respektive killproblem...


Jag kommer aldrig mer ha journalistik med Hannah och jag kommer inte festa med henne som jag brukat...

Sist men inte minst så kommer jag aldrig mer sova i samma säng som Ryan. Jag kommer aldrig avsluta en festkväll med att tillsammans gå med honom genom natten och pussa på honom. Jag kommer aldrig mer sms:a med honom sena kvällar när jag inte kan sova. Jag kommer aldrig mer se hans bil stanna utanför mitt hus. Jag kommer aldrig mer sitta bredvid honom i bilen påväg till San Jose och San Francisco eller bara till någonstans i Santa Barbara...
 


Men allt är ju relativt som någon en gång sade... ?
















Last day...


Började som sagt med att gå till kyrkan. Gjorde det bara för att vara snäll och jag vet att det uppskattades. Men det är inget som kommer att hända igen. Kändes som att jag skulle somna ömsom kvävas därinne. Ju mer pastorn snackade desto starkade kände jag vilket j*vla bullshit allt det här med Jesus och Gud är. Det kommer helt enkelt aldrig att tilltala mig. Det är för ologiskt. Men självklart respekterar jag de som tror.

Sen hade vi brunch med familjens bästa-kompis-familj och det var gott. Annars har jag fortsatt packa, nappat, tagit en promenad i solen och på kvällen åkte vi till the Mission för att picknicka. En sista måltid typ, fast mindre dramatiskt. Vackert.

Har hunnit kolla på filmen "Tristan and Isolde" också. Min favorit James Franco spelar Tristan. Åååh han är så amazing att jag dör.

Nu är det mesta fixat... Ska skriva ut e-ticketen och tvätta lite senare ikväll och imorgon. Imorgon ska jag promenera en sväng på morgonen och inom Starbucks + Albertsons och köpa lite färdkost. Bussen till LAX går 1:20...

Sista


Är upp såhär okristligt tidigt en söndag (klockan är åtta) för att jag ska med familjen till kyrkan... Jag vet, jag tror inte  på Gud eller liknande men jag lovade att följa med i påskas men då vaknade jag upp extremt bakfull och med typ 4 timmars sömn i bagaget i R's place. Så det sket sig den gången.

Frågan är bara vad ska ha på mig. Allt vettigt är nerpackat. Det får bli mina håliga trasiga jeans?


Wooo wooo woooo...!


Torsdagskvällens fest var FUN FUN FUN! Hannah hämtade upp mig vid nio och så handlade vi jordgubbsvin och körde till hennes place en stund innan fortsatte till en fest typ downtown istället för IV. Hennes brorsa var med och kände typ (?) någon som bodde där men han var inte ens där! Men vi stegade in och började festa och främlingarna. Senare kom killen vi "känner" plus Mark och Craig (Ryan's roomies). Jag och Hannah spelade beer pong och vann två gånger i rad! Detta trots att hon är riktigt kass och körde så jag fick dricka hennes öl också. Imponerad över min insats! Så var pojkarna haha. Träffade en rolig dansk, en britt (som håller på Man United!!! BLÄ) och nån kille från lät helt amerikansk men som var typ halvfilipin (?). Härlig kväll helt enkelt!

Igår var jag mest lite bakis och trött och kollade film och drack te. Men fick också det mest nerpackat... Utmaningen nu är mer hur fan jag ska få ner allt som är kvar... Suck. Men våld löser det mesta.

Idag
har jag pressat nån timme i trädgården för att få lite färg. Vill ju inte komma hem och vara blekare än mor och far! Men jag solar verkligen inte alls annars här. Det blir liksom inte som i Sverige att man rusar ut och ligger raklång i solen när den väl tittar fram. Man vet att solen kommer finnas kvar nästa dag, och nästa, och nästa... Ska snart till stan med roomien min och köpa nåt till Gustav och sen ska vi gå på bio. Blir en tidig kväll om inte Hannah är på g att göra nåt senare ikväll.

Imorgon ska jag sola och hänga på  stranden på dagen och på kvällen ska vi ut nånstans och ha picknick-middag :) Sen ska jag väl packa klart och sova....

Ciao,

Yay!


Då har jag avslutat mitt första läsår på Santa Barbara City College.
Känns fint. Tror finalen i Journalistik gick rätt bra.

Efter finalen åkte jag och Anneli downtown och unnade oss gräddig och ostig underbar pasta på ett italienskt ställe. En riktigt fin sommardag. Strålande sol och lagom varmt. Efter det gick jag (efter massa konstiga omvägar) till Sergio och Alex och vi snackade med Ben och Matt en stund innan vi begav oss downtown för smoothies på Blender's. Sen strosade vi mest runt innan jag tog bussen hem. Sorgligt att säga hejdå :(

Åkte hem och var mätt som en... ? men käkade nyss middag med Pat, Merry och Jeong. Nu har jag fixat mig och väntar på att Hannah ska komma och plocka upp mig och så ska vi köra till Lazy Acres och köpa lite alc antar jag och sedan till Isla Vista! Har inte varit där sen i februari!! Kan nog bli kul :) Är verkligen på bra humör så kvällen blir nog fin :)

Ciao,

Dude, check this out!



List

Senaste...

Person som sov i din säng: Ryan (förutom jag då :P) men det var ett tag sedan...
Du pratade med: Merry
Du gick på stan med: Hmm. Kommer inte ihåg faktiskt. Är inte ofta i stan och när jag är där gör jag ärenden på egen hand.
Skällde på dig: Ingen?
Senaste Låt du hörde: Eclipse - Robyn
Film du såg: "Penelope"
Mat du åt: Pasta och grönsaker.
Kram: Sergio
Puss: Ryan
Känslan: Glad att jag har min sista final imorgon och åker till Sverige på måndag. Ledsen för alla fina människor som jag kommer sakna i sommar och som inte kommer tillbaka efter sommaren.
Resa: Var fem dagar i San Francisco i april.
Dröm: Kommer inte ihåg...
Boken du läste: Läste ut "The Things We Carried", Tim O'Brien för några dagar sedan..
Personen du träffade: Merry, Pat, Sheryl
Personen du pratade i telefon med: Ryan
Personen du fick sms av: Alex
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig hänt.
Gången du var utomhus: Typ två timmar sedan.
Gången du sov: Inatt.
Saken du köpte: Kaffe och jeans.

Val till Europaparlamentet


Whoa! Har precis insett att det om typ några veckor är val till Europaparlamentet. Detta har undgått mig tills idag. Shame on me, I know.

Hursomhelst så behöver jag nu uppdateras! När, var, hur, vem? Pappa, hjälp???

Har mitt röstkort kommit hem i brevlådan eller måste man ansöka om det?

För rösta måste man ju! In med lite fler moderater eller folkpartister i EU tack.


Nej nu ska jag downtown och sedan till skolan och lämna in sista uppsatsen! Sen hem och plugga journalistik och allmänt slappa...

Ciao,

Bättre på engelska än på svenska?


Anneli sa en grej förra veckan som fastnade i mitt huvud och som jag inte har tänkt på tidigare:


När du är klart med din utbildning i USA (om tre år) så kommer du ju att vara bättre på att skriva på engelska än på svenska. Då har du gjort din högsta utbildningsnivå på engelska och inte på svenska.


Det är ju sant! Vad sjukt egentligen när jag tänker efter...

Morning














En dimmig morgon... Nu ska jag skriva uppsats hela dagen. Yippiyey!

Saturday night



Mongo-jänkare


Jag körde hippie-stilen?


Beer pong! Trots att vi var lite druckna vid det här laget gick det bra. Jag spelade med Mark och han är sjukt grym och hade vunnit allt med en annan partner tidigare under kvällen.


1 down, 3 more to go


Skrev final i International Politics mellan 8 och 10 i morse. Rutten tid, I know. Men det gick bra! Stack hem och käkade lunch och glass och har nyss nappat lite. Dags att cykla till skolan igen och ha final i English 110. Ska skriva en uppsats med hjälp av boken vi läst. Sedan ska jag låna en bok till mitt paper och sälja tillbaka två böcker...

Pat och Sheryl åkte till San Francisco imorse och är där tills onsdag. Igår hade vi födelsedagsmiddag för Pat som fyller år idag. Det var trevligt men jag var helt död hela gårdagen då jag kom hem kl sex på morgonen.... Nej, jag var inte på efterfest eller så men vi tar den historien en annan gång va...

Ciao,

PS. Om exakt en vecka tar Santa Barbara Airbus mig till LAX...

Fräsch


Tar en paus i pluggandet och drar med mig min roomie till Mesa center och käkar nån god lunch. Kom nyss på att jag inte ens dushat eller tvättat ansiktet idag... Oh well. Det får vänta tills ikväll nån gång haha.

Dagens outfit (bad hair day fosho):


Cravings...


Jag vill ha svenskt godis NU! Första stoppet i Sverige innan jag kliver innanför dörren till huset i Kristianstad blir VIDEOMIX. Soon, very soon now.

Pluggar int'l pol. Vill ut och sola lite för att få lite färg men det är typ dimmigt ute. WTF?

Ikväll blir det party med de bästa :) Är sjukt laddad!!!

Bilder kommer.

Spotify!!!


Har länge velat ha Spotify men inte lyckats fixa det. Slumrade till efter att ha legat och läst min übertråkiga textbok och väckted av ett sms från R där han skrev att jag skulle kolla min facebook. Jag sa till honom igår att jag ville ha det men inte lyckats kirra det, så han hade hittat det nånstans och fixat ett account till mig och en länk att ladda ner det. Och det funkar! Och det gick skitsnabbt. Tack tack tack :)

För er som inte vet vad Spotify är (typ morsan och Klara?) --> http://en.wikipedia.org/wiki/Spotify. Det ser typ ut som och funkar som iTunes men man laddar inte ner nåt, man har liksom ett helt musikbibliotek utan att ha laddat ner eller köpt nåt. 5 miljoner tracks om jag minns rätt. Är det inte sjukt vad Internet är underbart?!?!


No more classes


Igår hade jag mina sista lektioner. Skoltidningen hade lunch i tidningslabbet med SJUKT mycket mat och gigantisk tårta.

Nu är det följande som återstår:

Idag: plugga plugga plugga. Träffa Sergio på Starbucks och plugga för en uppsats.
Lördag: plugga plugga plugga. Baka tårta med Hannah och kanske Alex. FEST på kvällen.
Söndag: Sova och vara bakis. Ta det lugnt inför finalsen men läsa igenom my shit en sista gång.
Måndag har jag två finals, en i int'l pol som kommer vara assvår. En annan är i En 110 där vi ska skriva en uppsats om boken jag nyss läste ut ("The Things They Carried, Tim O'Brien). Sälja tillbaka några av mina böker.
Tisdag ska jag göra klart mitt research paper vilket kommer ta hela dagen eftersom jag knappt hunnit göra nåt på det än.
 Onsdag ska jag till skolan och lämna paperet och sedan plugga journalistik hela dagen.
Torsdag har jag journalistik final. På kvällen antar jag att jag träffa mina vänner från SF en stund för att säga hejdå eftersom det åker hem redan dagen efter.

Sedan har jag fredag, lördag och söndag här då absolut ingen av mina vänner kommer att vara här... Förutom min roomie. Så det blir väl mest till att packa, fixa, ligga på stranden, gå på bio etc. På måndag runt 1 lämnar jag Santa Barbara för Sverige, först buss till LAX, flyg till Düsseldorf, flyg till Köpenhamn...

Farsans bday!!


Idag fyller bästa pappa år! Bara ett år kvar till 50 nu :P Hoppas att du får en fin dag även om du måste jobba och sånt :)

Många kramar <3

Clarifications


Träffade en "syo" i måndags och vi planerade min framtid. Ska läsa 16 units nästa termin och samma vårterminen. Då har jag ändå inte tillräckligt många transferable units (måste ha 60) för att göra en transfer till SFSU så jag ska gå sommarskola sex veckor nästa sommar och då läsa 7 units (=sjukt intensivt). Sen börjar då SFSU på hösten samma år. Kommer också att få en AA degree i journalistik från City College. Måste i sommar träna lite matte för jag ska göra om testet när jag kommer tillbaka så att jag kan göra en mattekurs istället för två...

Nej nu ska jag fortsätta med min störda veckan-innan-finals-vecka. :(

Ciao,

Måndag igen


I bibblan... Är äntligen frisk (*peppar peppar*) men fortfarande lite snuvig. Och låter förkyld. Men jag är okay.

Denna vecka är fullsmockad av plugg. Enda roliga är en fest på lördag som jag och Alex ska fixa för Serg fyller år snart. Sen ska jag klippa mig på onsdag men resten av veckan är det endast plugg plugg som gäller...

Håller på att göra int'l pol som är den final som kommer vara svårast. Måste idag också börja på ett paper som ska vara inne egentligen på onsdag men jag har fått nästan en vecka till för läraren har pga diverse anledningar sölat en vecka med att ge mig tillbaka min draft med kommentarer. Så jag har att göra... Men jag ska nog klara det.

Nu ska jag jaga en lärare vars signatur jag behöver, och hade glömt, för skoltidningens sista upplaga. Sedan gå till counseling, hämta upp en sak, lämna shitet i skoltidningslabbt, kanske hinna plugga lite mer innan sista lektionen som är engelska kl 4... Sen hem och plugga, äta, plugga, sova... Oh, life's so much fun right now.

Ciao,

HAPPY B-DAY BRO!!




Tänk att du är SJUTTON år nu!!! Sjukt vad tiden går snabbt!!! Hoppas du har en fin dag med presenter och tårta!!!

MÅNGA PUSSAR på finaste lillebror <3

Disposable camera -- non-disposable memories

Från bbq:n at my house för typ... två veckor sedan!



Jag och my dear friend Sergio.


Jag och världens galnaste kid, Ben.


Lol. Ben är en av mina favoriter att festa med.


S¨å nu vet ni hur Ryan ser ut. Vi hänger som ni vet inte längre men jag tycker bilden är för fin för att glömmas bort...


Min fina vän Alex. Vi pratar om det mest, för det mesta. Synd att han faded här haha.


Boyzz

Min framtid


På måndag får jag börja välja kurser till nästa termin. Måste snacka med en counsellor men än så länge har jag tänkt välja:

COMMUNICATION Mass Media & Society 3 units

ENGLISH 271 Non-Fiction Writing 3 units

JOUR 122 Student's Newspaper 3 units

POLS 101, American Governments 3 units

Sen är frågan om jag ska göra en transfer. Efter två semestar till här då alltså. Just nu är jag väldigt jävligt inne på att söka till San Francisco State University och läsa mer journalistik där. Känner att Nor Cal är mer min grej än So Cal.


SF State

Denna jävla brand bara fortsätter och fortsätter...


Tredje dagen med denna jävla eldjävlen. Vi trodde det var okay men för några timmar sedan började den igen. Kanske ännu värre den här gången, jag vet inte.

Gillar inte läget iallafall. Pat jobbar hela kvällen/natten pga branden. Sheryl's pappa är värre så hon är i San Diego. Kvar är jag, Jeong, hennes vän som var tvungen att evakuera och hundarna. Det luktar brandrök trots att vi stängt överallt. Jag gick ut en sekund och ögonen sved och det gick knappt att andas. Och det är så varmt att jag svettas ständigt. Bör väl tillägga att vi bor ganska långt från var det brinner.

Kollar på teven nu och det ser inte bra ut... Det snöar aska.

Jag behöver nån att krama. Nu.





Bilder från latimes.com

Branden fortsätter...


Sigh.

Redan sent igårkväll var branden nästan släckt och när jag vakande verkade allt fine. Runt tre-tiden på eftermiddagen började det igen. Vinden ökade snabbt och nu brinner hus vilket inte hände igår. Några jag känner har evakuerat. Och två av mina värdpärons vänner stannar i gästrummet i natt. De kom nyss med sina katter och skit.

Vindarna är kraftiga och luften torr, precis som marken. Det är över 35 grader varmt och jag är så varm trots att jag nyss duschat kallt. Och så förkyld som in i bomben på detta...

Igår var elden mest spännande och min journalistiska ådra tyckte det var intressant
(hur hemskt det än låter...). Men idag är jag skraj. Detta är inte bra. Där jag bor är ett bra område men jag gillar ändå inte att det brinner. Man vet aldrig vad som händer och vindarna är som sagt kraftiga. Gillar inte att veta vad som inte kommer hända. Kommer skolan var öppen imorgon? Kommer mina vänners  hus klara sig?


I'll keep you posted. And don't worry mom. Skicka inga sms mitt i natten så jag vaknar. Jag sms:ar när jag vaknar och vet mer.



 

Det brinner lite igen. Wtf?


Går hem från bussen och ser rök... Inte nu igen! Jag gillar inte när det brinner... Den ser inte så stor ut dock och jag kunde bara se rök men de evakuerade min värdmorsas jobb (botaniska trädgården).

Anyhow, kom precis hem från skolan och är helt slut och fortfarande sjuk men måste ta tag i läxor. :(

Ciao,

Three weeks exactly

.... and then I'm gone. For this time!

Är fortfarande sjuk. Men ingen feber. Inte igårkväll när Sheryl tog tempen på mig iaf. Fast jag känner mig varm. Halsen är cepe, huvudet tungt och näsan rinner. Mmmm. Mysigt värre. Skubbar första lektionen för jag pallade verkligen inte ha en lektion och sedan sitta och vänta fem timmar i skolan alternativt gå i dessa jävla backar för att komma hem på hålet.
Men har ändå fått en del pluggat och mer måste det bli när jag kommer hem ikväll.

Känns som att det enda jag gör är att gå på toaletten för att jag dricker så himla mycket. Mor tjatar alltid som fan om vikten av att dricka ordentligt när man är sjuk. Jag brukar glömma bort att dricka i vanliga fall. En normal dag dricker jag en kaffe och en juice/vatten på morgonen. Sedan typ en halv liter vatten under hela dagen och sedan ett glas vatten till maten på kvällen. Och så lite te på det. Klockan är nu tolv och jag har sedan jag steg upp halv nio druckit en halv kanna svart te, ett stort glas Diet Coke, en halv liter vatten...

How lovely. NOT.


Sedan jag skrev sist så har jag inte haft det jätteskoj. Eller ja, festen var väl hyfsat rolig. Men kvällen slutade inte så bra och förmiddagen efter så "gjorde jag slut" med R. Eller, alltså, bestämde mig för att vi inte ska träffas mer och sa det till honom. Så that's it. Synd att det inte funkade men vi ville helt enkelt inte samma sak. We started on the same page but ended up on two different. Så så var det med det. Tråkigt. Synd. Särskilt när vi bara har några veckor kvar här som vi kunde bara haft kul under. Men det gick helt enkelt inte.

Som en liten krydda på den tråkigheten vaknade jag fem i morse med världens halsont i ena sidan av halsen. Härligt att vara sjuk. Not. Men det är väl straffet man får ta när man inte tar hand om sig själv. Ska bara ligga i sängen och läsa läxor och glo film idag. Kanske ner till affären och köpa på mig förkylningsgrejor. Te, Advil, halstabletter, apelsiner och sånt.

Flygbiljetten mor bokat "funkade" inte. Den typ fanns inte för det var nåt krångel med flygbolaget. Så jag åker den 25 maj istället verkar det som. Just nu vill jag faktiskt ganska mycket hem. Saknar min familj och mina vänner. Samtidigt kommer jag sakna folk här.

Ciao,



God morgon en gång till


Klockan är snart tre och jag vaknade nyss från en lång och skön nap. Igår hade jag tänkt mig en middag på stan, en kaffe på maten med några sköna vänner. Det blev det också men efter det körde vi party hela vägen istället! Inte fy skam men det ar ju idag som skulle vara partydagen! Ahja. Vad gör man inte liksom?

Käkade italienskt med Sergio, Alex och Carrie. Gott gott. Hittade en $20 sedel när jag klev av bussen tidigare igår så jag använde den haha. Lägligt. Sen gick till Starbucks och sen köpte jag ut lite vin till knoddarna och så gick vi tillbaka till deras lägenhet. Tänkte först inte dricka nåt men vi andra rundan köpte jag nåt billigt cideraktigt vin som var sketagott! Men jag tog det lugnt ändå. Hade inga nyklar med mig och ville absolut inte knalla hela vägen hem och Ryan var också där så jag sov hos honom. Även om jag av någon anledning knallade hem med hans roomie istället som snackade om sitt ex väldigt förtroligt med mig haha.

Haha vad som är störigt med college är att man bor ofta så många i samma hus. Ryan har ingen han delar rum med men det bor fyra andra pojkar i huset och när jag vaknade och gick ut så är det alltid lite halvt awkward när fyra män sitter i kallingarna och glor på teve eller vad de nu gör... Haha.

Ska snart till banken, måste fixa sista hyran.

Nej nu måste jag komma igång lite. Vika tvätt och plocka undan på mitt rum. Dricka en kopp kaffe. Dagens första. Det känns i skallen.

Sen är ju frågan. Fest ikväll? Troligtvis.

RSS 2.0